číslo 15
vychází 4. 4. 2005

Zpět na obsah         

Rozhlasová publicistika


ROZHLASOVÁ ZÁBAVA

Český rozhlas 2 - Praha, 11.05 hodin

Šálek kávy se Sámerem Issou

Sámer Issa - narozen 7. 8. 1985 v Děčíně. Maminka je Češka, tatínek Syřan. Má mladšího bratra Marwana. Loni v listopadu nahrál své první album Busted. Kolem padesáti tisíc prodaných desek, vyprodané koncerty, spolupráce s proslulými mezinárodními producenty, ale i výnosný kontrakt v reklamním průmyslu.

Zřejmě nejvýraznější tvář loňského ročníku soutěže Česko hledá Superstar vehementně mění tvář českého zábavního byznysu. Issa se totiž stal nejen skutečnou novou hvězdou, jejíž hudební debut se prodává po desetitisících, ale především je ideálním představitelem reklamních kampaní, zaměřených na cílovou skupinu mladých spotřebitelů.

Při vyslovení jména Sámer Issa se jeho fanynkám hysterií podlamují kolena a hrnou slzy do očí. Jsou však i tací, kteří mu nemohou přijít na jméno. Těžko říct. Možná jeho pravé já poodhalí Miroslav Donutil, který si ho pozval do Café baru Platýz na Nedělní šálek kávy. A i kdybychom se o Sámerovi nedozvěděli vůbec nic nového, rozhodně uslyšíme jeho písničky a s oběma slavnými pány se přinejmenším dobře pobavíme.

(hnd)